suhaida's FotoPage

By: suhaida mahiyudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-May-2008 14:49 Email | Share | | Bookmark
Danish terkini

tdo ngan bergayanya
nampak mcm budak besar tak? abaikan pemandangan sisi
ni gambar berbaju pink angah kasik
View all 12 photos...
Ni ada sikit gambar2 danish yg latest. skit je dulu k. enjoy !!!!!!!!!!!!!!!


Tuesday, 26-Feb-2008 19:03 Email | Share | | Bookmark
Untungnye bile sorang je cucu perempuan

Bunga yg cun, untuk mother's day
ni baju baby beli sebab suka colour die
Ni pun baju yg baby pilih, tinggal 3 je masa beli, memang cun.
View all 6 photos...
Ni barang2 untuk si beret kecik adawiyah.. ni yg terbaru. yg dulu2 tuh dah tak terkira banyak nye. pada si boboi, ayep, haziq, irfan dan thaqif jgn jeles. tuhle sapa suruh korang jadik lelaki.. kalo jadik perempuan mcm adawiyah kan untung.
lupa nak pesan korang jgn plak nak ejek baju die nampak ketiak. takpe le kecik2 seksi, dah besar mana leh seksi.. so skg je lah masanya


Tuesday, 26-Feb-2008 18:03 Email | Share | | Bookmark
Danish Yang Sentiasa Berbalut

gambar ni masa kat sepital
masa kecik mata punya le kecik
ni pun gambar kat sepital
View all 41 photos...
Ni gambar anak baby dari yang dekat sepital smpi le di rumah yang terbaru. Jgn le tanya mengapa banyak gambar berbalut, paham2 je lah musim winter. baju luar nampak je sama tapi dlm ada 2 lapis baju lagi. mmg gambar nampak baju tak cun le sbb nye semua kena selubung je. bukan die je yg selubung , termasuk le baby ngan mak pun kena selubung.

kat sini yg bestnye kalo p jalan pakai baju tdo pun takpe , bukan org nampak pun. habis dah byk lapis baju pakai so tak perlu lah heran


Sunday, 10-Feb-2008 22:36 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 39 photos...


Monday, 21-Jan-2008 20:01 Email | Share | | Bookmark
gambar Si kecik

 
 
Kenkadang tengok macam sin chan pun ada
View all 7 photos...
Ni semua gambar untuk tatapan family kat malaysia. Kenkadang rasa geram pun ada.. selepas separuh nyawa nak lahirkan.. tgk2 mata bukan main kecik lagi.. Takde langsung warisan mata cantik mcm mak die.. cuma bulu mata je memang panjang.. kak long ckp tertukar anak org lain mungkin.. tapi nak tukar mcm mana.. semua tuh mat salleh ngan org hitam.. die sorang je anak orang asia.. so terang2 le memang tak tertukar.. Sorri ler gambar semua tak nampak baju comel... maklumle musim winter semua kena berbalut/


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net